BESTÄLLNIG/FÖRFRÅGAN

För säkerhets skull brukar vi skicka en bild på hur vindflöjeln kommer att se ut med text innan vi tillverkar den så att vi inte har missuppfattat beställningen.

Namn:

Adress:

Postadress:

Tel:

Email:

Beskrivning av vindflöjel:

VINDFLÖJLAR

Vindflöjelns figur är i regel 40-50 cm bred och sitter på en pil som är 60 cm lång. Priset är från 1150 kr. Vi har också en mindre flöjel med pilens längd 36 cm, som är avsedd för låga hus, t.ex. lusthus. Pris från 850 kr. Vi har många motiv att använda på skylten. Vi gör fortlöpande nya motiv och hittar Du inte det som passar här på hemsidan så maila kanske vi har ett lämpligt motiv i vårt omfattande sortiment. Vi har bl a många motiv med olika hundraser och med hästar. Se motiv.

Årtalsflöjeln finns också i en stor modell med pilens längd 80 cm och en liten modell med pilens längd 60 cm. Priset är 1285 kr resp 1125 kr. Årtalen är utskurna. Flöjeln finns också med sifforna i stället i vinylfolie på båda sidor av vindflöjelplåten. Ange vid beställning årtal och storlek samt om Du vill ha utskurna siffor.segel2

Flöjlarna kan förses med väderstreckspilar och figurflöjlarna kan kompletteras med årtal. Alla vindflöjlar tillverkas i 3 mm stålplåt som sandblästras och pulverlackeras svart. Fäste för montering på vindskiva eller motsvarande ingår. Vi har också ett fäste för toppiga tak, t ex ett lusthus. Är du något du undrar över, tveka inte att kontakta oss.

Se motiv


mcgamarbilrovfågelflygplanfisk